Ağrı Devlet Hastanesi Kemoterapi Ünitesi Tamamlandı.

Tıbbî Onkoloji Kliniği ve Kemoterapi Ünitemiz Kemoterapi ünitemizde; bir tıbbî onkoloji uzmanı, bir hematoloji uzmanı, iki hemşire ve iki yardımcı sağlık personeli ile hizmet vermektedir. Kemoterapiden sorumlu uzman eczacı ile gerekli kemoterapi ilâçların temini ve kontrolü yapılmaktadır. Günlük 10 hastaya ayaktan kemoterapi tedavisi verilebilmekte, günlük ortalama 35-40 hastaya poliklinik hizmetinin yanında yataklı servisimizle palyatif ve […]

Mone Medikal’e Ziyaret

Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Kalkınma Ajansları Kordinasyon Daire Başkanı Sn.Ahmet Şimşek,OKA Genel sekreteri Sn.Mevlut Özen ve Oka il koordinatörü Özden Özgür Yalçın’ın Fabrikamızı ziyaret ederek faliyetlerimiz hakkında bilgi almıştır.

Organize Sanayi Bölgesi’ne Büyükelçilerden Tam Not

Burkina Faso ve Benin ülkelerinin büyükelçileri MÜSİAD Çorum Şubesi’nin davetlisi olarak Çorum’a geldiler. 2 günlük program kapsamında Çorum’a gelen heyet, Hitit Üniversite Rektörü Reha Metin Alkan ile görüştü. Büyükelçiler daha sonrasında ise Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikaları ziyaret ederek fabrika yöneticileri ile bir araya geldi.